مقالات طراحی لباس

متدهای رنگ آمیزی در طراحی لباس

متدهای رنگ آمیزی در طراحی لباس

طراحی لباس در دنیای مد و فشن مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد که در صورت حرفه ایی شدن در این رشته می تواند موجب کسب درآمد مناسبی شود. تکنیک های مختلفی برای طراحی لباس وجود دارد که بسته به زمینه طراحی شما و حتی جنس کار می تواند متفاوت باشد. اگر تکنیک طراحی لباس به درستی توسط طراح انتخاب شود می تواند نقش بسزایی در کیفیت در طرح ارائه شده داشته باشد.

طراحی لباس

طراحی لباس با ابزارهای مختلفی انجام می شود از جمله:

  • طراحی لباس با گواش
  • طراحی لباس با مداد سیاه
  • طراحی لباس با مدادرنگی
  • طراحی لباس با ماژیک
  • طراحی لباس با آبرنگ
ابزارهای مختلف رنگ آمیزی

ابزارهای مختلف رنگ آمیزی در طراحی لباس

انتخاب درست می تواند شما را به یک طراح لباس حرفه ایی تبدیل نماید.

در اینجا به اختصار در مورد هر کدام توضیح می دهیم.

طراحی لباس با گواش

گواش به معنی شستشو و یک کلمه فرانسوی می باشد. گواش کاربردهای بسیاری دارد و بیشترین کاربرد را در زمینه های گرافیکی همچون طراحی پلاکارت ها، تیزرهای تبلیغاتی، طراحی پوستر و طراحی لباس دارد. در واقع می توان گفت گواش نوعی آبرنگ غلیظ است و بشتر از گواش برای پوشاندن سطوح استفاده می شود.

هنگامیکه با گواش کار می کنید مقدار رنگی که توسط طراح استفاده می شود بسیار مهم است. رنگ ها نباید بیش از اندازه غلیظ و همچنین رقیق باشد. زیرا اگر رنگ مورد استفاده غلیظ باشد در مدت کوتاهی رنگ شما فرو می ریزد و در صورت رقیق بودن شما شاهد خواهید بود که طرح شما دارای یریدگی و آشکار شدن لکه ها می شود.

در تمام طرح ها و رنگ آمیزی رعایت درجه تاریکی و روشنی کار بسیار اهمیت دارد. در تکنیک گواش از رنگ سفید برای اجرای این امر استفاده می شود. توجه داشته باشید از سطوحی برای رنگ آمیزی با گواش باید استفاده کنید که در رنگ آمیزی با آبرنگ استفاده می نمایید. ابتدا طرح مورد نظر را در جنس کار انتخاب شده پیاده نمایید و با گواش غلیظ ابتدا طرح را رنگ آمیزی و با تکنیک گفته شده سایه روشنایی ها را ایجاد نمایید. شما حتی می توانید در کار خود بافت دلخواهتان را نیز خلق نمایید.

طراحی لباس با آبرنگ

رنگ های آبرنگ به رنگ های روحی معروف می باشند. اشاره کردیم انتخاب نوع متد رنگ آمیزی به عواملی مانند جنس پارچه بستگی دارد که می تواند هنر استفاده یک طراح حرفه ایی را نشانگر باشد. بهترین پارچه ها برای طراحی لباس پارچه های حریر می باشد که شما پس از رنگ آمیزی می توانید لطافت پارچه را به خوبی حس نمایید. مقواهای ضخیم نیز بهترین گزینه برای کار با آبرنگ هستند. مقواهایی مانند: فابریانو ، LR ، آرچ.

پس از اینکه طرح خود را پیاده نمودید باید با استفاده از قلمو تمیز و آب طرح را خیس کرده و به صورت رقیق شروع به رنگ آمیزی نمایید. دقت نمایید که رنگ آمیزی کاملا یکدست باشد و قبل از خشک شدن کارتان حتما ٌ سایه روشن های خود را اجرا نمایید و در نهایت زمانیکه زمینه کاریتان کاملا خشک شد قلم گیری خود را انجام دهید.

تفاوت گواش و آبرنگ

تفاوت عمده آبرنگ با گواش در نحوه ایجاد تونالیته رنگ ها می باشد. در آبرنگ ها رنگ ها با آب مخلوط می شوند و همین امر موجب شفافیت و لطافت رنگ ها می شود اما در گواش رنگ ها برای پوشاندن سطوح کار استفاده می شود و رنگ ها یکپارچه به نظر می رسد.

طراحی لباس با مداد رنگی و قلم سیاه

انتخاب نوع مداد رنگی بسیار حائز اهمیت است در این میان می توان گفت بهترین گزینه مدادهای Prismacolor  می باشد. این مدادها بسیار چرب می باشند. خوبی این مدادهای رنگی پرجرب داشتن طیف وسیعی از رنگ ها می باشد که امکان بیشتری به شما خواهد داد و همچنین این قابلیت را دارند که به خوبی با مارکرها مخلوط شوند.

در طراحی با مداد سیاه شما باید قدم به قدم و با درک جزئیات پیش بروید و کم کم قدرت دید خود را افزایش میدهید و به طراحی کلیات و حجم ها می پردازید.

مجتمع فنی تهران آموزش دوره طراحی لباس مقدماتی و دوره طراحی دوخت مقدماتی را برگزار می نماید.

برای اطلاع از سرفصل دوره طراحی لباس می توانید در قسمت آموزش عکاسی، گریم و طراحی لباس بر روی اسم دوره کلیک نمایید.

مقالات مرتبط با طراحی لباس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *